Moderatorer: martinb, Webbgrupp
Mälte skrev:Tack! Jag ska sätta mig mer i detta.
Tappade idag. Förlorade många liter öl pga av bös från humlingen. Beskare på tungan än de 45 ibu jag fick teoretiskt.
Mycket kvar att lära. Kul egentligen.
Räkna din primning på högsta temp ölen varit i.
Glugg skrev:[quote] Räkna din primning på högsta temp ölen varit i.
Judgecc skrev:[quote="Mälte"]Tack! Jag ska sätta mig mer i detta.
Tappade idag. Förlorade många liter öl pga av bös från humlingen. Beskare på tungan än de 45 ibu jag fick teoretiskt.
Mycket kvar att lära. Kul egentligen.
Mälte skrev:Mot en emejladress till mig så får du en logga/etikett gratis
Judgecc skrev:[quote="Mälte"]Mot en emejladress till mig så får du en logga/etikett gratis
Judgecc skrev:[quote="Mälte"]Mot en emejladress till mig så får du en logga/etikett gratis
Glugg skrev:Vi postar alla samtidigt...
Oj gratis vid inbjudan? Ännu mer synd om designstudenterna...
Mälte skrev:Detta kanske ni redan gör men jag har inte sett det och tyckte det verkar bra.
För primning borde jag ha 3,3 g socker i om jag räknat rätt.
För enkel dosering är då vanligt hårt bitsocker perfekt. 3,2 gram biten och bara att slänga i flaskan - halvliters.
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 14 gäster