Moderatorer: martinb, Webbgrupp
Mälte skrev:Jag försöker ihop mina egna recept i Beersmith men får inte ihop hur jag ska fylla för att få det att passa min BIAB-bryggning med 36 litersgryta.
Kan någon bättre vetande hjälpa mig?
Jag vill få till det rätt med både mäsk och kokvolym. Eftersom jag även fyller på vatten på min påse för att laka ur den behöver jag få in det också.
Kanske har någon samma uppsättning som jag så jag kan kopiera era profiler?
Jonas Johnsson skrev:Ett litet tips för 36-liters Patina (som kanske alla redan visste) är ju att den är att den har diametern 36 och höjden 36 vilket betyder att om du kör med tumstock och mäter vätskenivån så är en centimeter en liter. Det tyckte jag var väldigt fiffigt! Tänkte att det kunde vara till hjälp när du ska mäta boil-off etc.
Judgecc skrev: Kör du den i mitten eller sidan av kastrullen när du mäter?
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster