Moderatorer: martinb, Webbgrupp
rothman skrev:Hej
hur kommer ölen förvaras från att man lämnar in dem? Jag tänker på temperatur och ev. flaskjäsnings process.
anders
rothman skrev:Ja rätt typ av flaskor var inte så lätt att hitta i brådrasket men en sak som slog mig
"Flaskorna måste vara rena och fria från igenkänningstecken. Ingen, allra minst domarna, får veta vem som har bryggt ett visst öl."
Som deltagare i brygg-sm så klistrar jag ju på ID på ölen, "1A:7" typ. Där är det väl ett igenkänningstecken om något? eller tas etiketten bort innan dommaren provar?
rothman skrev:Ja rätt typ av flaskor var inte så lätt att hitta i brådrasket men en sak som slog mig
"Flaskorna måste vara rena och fria från igenkänningstecken. Ingen, allra minst domarna, får veta vem som har bryggt ett visst öl."
Som deltagare i brygg-sm så klistrar jag ju på ID på ölen, "1A:7" typ. Där är det väl ett igenkänningstecken om något? eller tas etiketten bort innan dommaren provar?
Janne gnoff Berglund skrev:Ja vad ska man säga, hur ska reglerna skrivas?
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst