Moderatorer: martinb, Webbgrupp
sladdbarn skrev:Japp läste på din blogg, gav mig dock inget svar.
Jag omformulerar mig.
Kan jag använda för lite lakvatten? Och vilka konsekvenser får de i så fall. Samt vad är för lite lakvatten?
Kan jag använda för mycket lakvatten? Och vilka konsekvenser får de i så fall. Samt vad är för mycket lakvatten?
Men nej, egentligen så kan man väl inte säga att man kan använda för lite lakvatten. Däremot kan man använda för mycket lakvatten så att man lakar ut för mycket tanniner.
sladdbarn skrev:Följdfundering: hur mycket lakvatten kan krävas för att komma ner SG 10?
ekstedt skrev:sladdbarn skrev:Följdfundering: hur mycket lakvatten kan krävas för att komma ner SG 10?
Det har jag ju redan svarat på; det beror på.
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 21 gäster