Hej, Jag heter Sebastian!
Min far har i många intresserats i ölbryggning men aldrig tagit det till en seriös nivå! Jag är en öl-älskare precis som gubben så jag är under upplärning på bryggning.
Jag går fortfarande i gymnasiet i en ekonomi linje och vill då trissa upp far att skapa företag med hans öl som produkt. Jag har smakat på den på flera tillfällen, t.ex efter en alkoholförgiftning på nyår (en annan historia!) och den gick att dricka utan problem, inte som andra öler, t.ex falcon, heineken, som man bara fick kvällningar och får fortfarande det. (OBS! Jag antyder inte på att falcon och heineken är fina öler direkt!) Men jag undrar då, hur ser marknaden ut för bryggerier? Maltöl som veteöl!!!!
Har en annan fråga som inte har med företaget att göra.
Hur olika kan samma öl, bryggd och upptappad samma dag, ha olika smaker, olika mycket beskhet och olika mycket kolsyra om ena stått i vår kyl och den andra i matkällaren??
Tänkte att jag kunde ställa denna frågan på ett ölforum istället för till farsan då han inte kunde förklara det på ett sett som jag kunde förstå riktigt utan alla förkunskaper.
OBS! Om det är felpostat så kanske en admin/mod flytta det eller låsa så hänvisar ni vart det skall ligga.
Mvh Sebastian