Moderatorer: martinb, Webbgrupp
Janne gnoff Berglund skrev:Skall ni ha egna produkter, eget skatteupplag, egen försäljning och leverans?
Eller kommer ni att ha er produkt under ett bryggeri om sköter allt förutom själva receptskapandet?
luxury Design skrev:Vi vill ha egena produkter som vi brygger i andras bryggeri.
Janne gnoff Berglund skrev:Eller kommer ni att ha er produkt under ett bryggeri om sköter allt förutom själva receptskapandet?
luxury Design skrev:Hej sorry att det blev ett otydligt inlägg.
Men vi är sugena på att ha ett eget varumärke som säljs på bolaget. Men vi är inte intresserade av att starta upp ett eget bryggeri. Så därför började vi fundera på vad man behöver starta för företag och vilka rättigheter vi behöver för att kunna bli spökbryggare.
Vi har inte pratat med några bryggerier ännu.
Bobby skrev:2. Du hyr in dig i lokalerna och får själv sköta rubbet. Ingredienser, arbetsmoment, städning och logistik = mycket jobb.
Janne gnoff Berglund skrev:Beroende på bryggeri där du hittar plats, samt hur desperat de ligger efter och inte fyller sina tankar, så bör du knappast räkna på att göra några direkta pengar på detta.
Finns vissa jag varit i kontakt med som i prncip låter "dig" som spökbryggare beålla kanske 1 kr per flaska, ändå sköta jobb med främst försäljning.
Ska du ha egen lokal för skatteupplag och distribution ökar jobb och kostnader (samt tilltånd) snabbt.
Återgå till Öl, bryggerier, vattenhål och bloggar
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 19 gäster