LIVE STREAM ikväll tester en Zombie Dust Klon

Länkar till och diskussion kring videor gällande hembryggning på YouTube
Kategoriregler
Inlägg ska bidra till diskussion och inte enbart innehålla en länk. Inlägg som mod tolkar som click-bait kommer att varnas och/eller tas bort.

LIVE STREAM ikväll tester en Zombie Dust Klon

Inläggav DrHans » måndag 2019-07-01 18:12

LIVE Beer Review Tonight or Today depending on where you live off course. Will be reviewing a Zombie Dust Clone from a Swedish homebrewer. Pop in if you have the time. Trying to master Mobile Live Streaming. Hopefully, everything goes well this time. Cheers DrHans
TIME:
Swedish 19:30
UK 6:30pm
PST 9:30am
NY US 1:30pm
Sydney 3:30am

https://www.youtube.com/watch?v=yHIlJPMXP-Y
Min Youtubekanal om ölbryggning:
DrHans Brewery
https://www.youtube.com/drhansbrewery
DrHans
Torrhumlare
Torrhumlare
 
Inlägg: 160
Blev medlem: söndag 2015-11-22 12:19

Återgå till YouTube-videor

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst