Hembryggarloppis på SM

Allt om Svenska Mästerskapen i Hembryggd Öl 2017 i Stockholm

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Hembryggarloppis på SM

Inläggav gedman » söndag 2017-03-12 15:17

Har du tröttnat på några av dina hembryggarsaker? Kanske är det dags att uppgradera och du behöver pengar till ny utrustning? Eller har du bara köpt på dig liiiite för många prylar? Sälj dem på SHBFs hembryggar-loppis under SM i hembryggd öl!

Under SM 2017 håller Hembryggaren och Svenska Hembryggareföreningen en loppis för alla medlemmar som vill sälja utrustning. All försäljning sker genom den digitala betalningstjänsten Swish och du behöver inte själv kränga dina prylar, utan det sker från SHBFs monter.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:
1. Ta med dig en eller flera saker du vill sälja till SM. Max 5 saker per person, max 10 kg och inget skrymmande som till exempel hela bryggverk eller kylskåp.

2. När du kommer till SM fyller du i en lapp med ditt namn, ditt Swish-kopplade telefonnummer och priset på saken du säljer.

3. Fram till klockan 17.30 på SM-dagen kan besökare köpa saker från loppisen genom att betala in samma summa som på prislappen och visa upp Swish-kvittot med matchande namn och telefonnummer för någon vid SHBF-montern.

4. Om du under dagen inte har fått bekräftat via Swish att dina saker sålts behöver du hämta ut dem från SHBF-montern senast klockan 18 på SM-dagen.

Observera att vi endast accepterar Swish som betalningsmedel, inte kontant betalning. Det är inte tillåtet att sälja hembryggd öl eller annan alkohol, eller saker som strider mot svensk lag.

FRÅGOR? Hör av dig till Hembryggaren på redaktionen@shbf.se.

Vill du istället göra ett klipp på utrustning under SM? Glöm inte ansluta dig till Swish innan den 25 mars.
gedman
Hembryggarens redaktion
 
Inlägg: 556
Blev medlem: söndag 2009-04-19 22:13
Ort: Gnesta

Återgå till SM 2017

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst