sm 2010 Folkets val inlämning

Allt om Svenska Mästerskapen i Hembryggd Öl 2010 i Göteborg

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

sm 2010 Folkets val inlämning

Inläggav w_kalle » torsdag 2010-04-22 18:40

Måste man lämna in öl och prylar dagen innan för att få delta i Folkets val eller räcker det att man tar med sig allt på lördagen 10-12?

Det är första gången jag deltar i folkets val så jag undrar om någon har ett bra tips på hur kallt man bör förvara ölen innan tävling för att den inte skall sticka iväg för mycket i temperatur under tävlingsdagen.

Om 10-11 grader är önsketemp vid servering och jag isolerar cornelius fatet med ett varv "liggunderlag" och fatet tas ur kylning vid 09:30 på lördagsmorgon, vad tror ni blir lagom starttemp då?

///Kalle
w_kalle
Nybryggare
Nybryggare
 
Inlägg: 3
Blev medlem: torsdag 2008-02-28 21:45

Re: sm 2010 Folkets val inlämning

Inläggav Fredrik Nivert » torsdag 2010-04-22 21:23

Hej Kalle!

Kul att du skall bjuda på öl i år! Det går utmärkt att ta med sig ölen på lördagen. Inlämningen är till för dem som vill bli av med sakerna redan på fredagen, och kanske ta vagnen till SM på lördagen.

Kyl ditt öl så mycket du kan. Då är den kanske någon grad under 10 i början, och lite varmare mot slutet.

Vi syns på lördag!

Mvh Fredrik Nivert, SM-arrangör
Användarvisningsbild
Fredrik Nivert
SHBF - Bryggkursledare
 
Inlägg: 344
Blev medlem: måndag 2006-10-23 16:18
Ort: Göteborg, ASKIM


Återgå till SM 2010

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst