Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Bosse Dalenius » torsdag 2021-11-11 18:38
Vilka bra tips! Jag har aldrig sett den förut. Länken du skickade funkade inte men jag hittade den i alla fall. Tack! //B
-
Bosse Dalenius
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 69
- Blev medlem: torsdag 2020-02-20 16:21
- Ort: Óbidos Portugal
av Karl R » söndag 2021-11-14 21:33
om du vill investera i grejer så ska det hjälpa lite att hålla ner esterproduktionen om du jäser med lite övertryck. typ 0,5 bar. Det kan ju vara en idé.
-
Karl R
- Dekoktionsmäskare
-
- Inlägg: 797
- Blev medlem: onsdag 2013-04-24 12:03
- Ort: Eslöv
av Bosse Dalenius » onsdag 2021-11-17 16:17
Karl R skrev:om du vill investera i grejer så ska det hjälpa lite att hålla ner esterproduktionen om du jäser med lite övertryck. typ 0,5 bar. Det kan ju vara en idé.
Ok, nja .. jag är ju en IPA och Porterman så jag vill nog kanske inte investera så mycket för detta just nu i alla fall. Men tack för din input i alla fall!
-
Bosse Dalenius
- Torrhumlare
-
- Inlägg: 69
- Blev medlem: torsdag 2020-02-20 16:21
- Ort: Óbidos Portugal
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 37 gäster