Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Rotsac » onsdag 2021-05-12 20:04
Jag ska under nästa dygn torrhumla 20 Liter öl med 50 gram Centennial, och 50 gram Mosaic.
Det ska ske under tre dygn
Ölet håller för närvarande 22 grader, och jästen har i princip gjort sitt.
Skulle man kunna påstå att det kan bli någon märkbar skillnad vad gäller torrhumlingen, om den sker vid någonstans i temperaturintervallet 17 till 22 grader?
-
Rotsac
- Dekoktionsmäskare
-
- Inlägg: 681
- Blev medlem: lördag 2015-03-28 13:16
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Bing [Bot] och 105 gäster