Irish moss

Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Irish moss

Inläggav Perwaste » fredag 2021-04-02 09:50

Så kom det sig att det var dags att brygga igen, skön dag att stå ute på altanen i solen här på morgonen :)

Och ögonen faller på påsen med Irish Moss, inköpt på PGW. Där står att den ska svälla i en timme i kallt vatten innan den sätts till kokets sista kvart.

Det har jag inte sett tidigare, eller hört talas om. Finns det någon påvisbar skillnad gentemot att bara kasta i den i slutet?
//Perwaste
Perwaste
Vattenbehandlare
Vattenbehandlare
 
Inlägg: 329
Blev medlem: tisdag 2016-09-20 19:50

Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 52 gäster