Misstag med stout, mer alkohol än jästen klarar av?

Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Re: Misstag med stout, mer alkohol än jästen klarar av?

Inläggav Grayscale » fredag 2020-02-07 15:49

Inget sådant alls i mitt tycke. Sen var den väl inte den bästa jag gjort av andra anledningar. Jag tvångskolsyrade visserligen på fat, men inga problem med jäsningen i övrigt...
Grayscale
Torrhumlare
Torrhumlare
 
Inlägg: 79
Blev medlem: fredag 2013-04-19 16:46

Föregående

Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 30 gäster