Malt, humle, jäst, vatten, körsbär, tallkottar etc. - hur de kan blandas, processer, vad du har på G och vad du gjort
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
av Berra » tisdag 2019-07-02 14:15
Har kört gelatin och kallcrash:at min lageröl i noll grader i 10 dagar . Tappades upp på fat i söndags tänkte brygga ny på fredag. Kan jag då återanvända jästen? Vört på kaka? Eller vad tror ni? Överföringen till fat var syrefri och det ligger två cm öl på kakan /Björn
Skickat från min SM-G930F via Tapatalk
-
Berra
- Helmaltsbryggare
-
- Inlägg: 48
- Blev medlem: söndag 2017-03-05 12:42
Återgå till Recept, bryggtips, metoder, litteratur, ingredienser och teorier
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 76 gäster