Sida 1 av 1

Funktionärer sökes

InläggPostat: onsdag 2016-02-24 11:42
av martinb
Vi söker funktionärer till SM i Malmö 30 april

Var med och gör en insats för att även 2016 års SM i hembryggd öl ska bli ett oförglömligt arrangemang.
Som SM-funktionär gör du en arbetsinsats under dagen, hjälper till med förberedelserna före öppningen samt hjälper till att avsluta evenemanget. Målet är att vi ska vara så pass många funktionärer så att det finns gott om tid för var och en att prova öl.

Som funktionär har du givetvis fri entré, lunch under dagen samt middag och plats på efterfesten på Taproom (Malmö Brygghus). Den lokala föreningen Sällskapet Malte erbjuder dessutom ett års medlemskap till de 35 först anmälda funktionärerna så skynda på att anmäla dig.

Har du frågor eller vill anmäla dig som funktionär? Skicka ett mejl till sm2016@shbf.se.

Re: Funktionärer sökes

InläggPostat: fredag 2016-02-26 12:57
av jcstroh
Vi kommer att fördela volontärer på tre dagar, ingen kommer att behöva jobba alla tre. På fredagen (29 april) kl 18-22 bygger vi, på lördag 9-20 bygger vi klart och håller evenemanget rullande, på söndag 10-16 river vi. Tack vare detta kan varje volontär tillbringa mer ledig tid under SM-dagen. Det gör det också möjligt för ett fåtal att delta i Folkets Val genom att enbart jobba fredag och söndag.

När du anmäler dig som funktionär behöver vi därför veta om någon av dessa dagar inte passar.

Vi behöver också mobilnummer och storlek på tröja (XS/S/M/L/XL/XXL samt herr- eller dam-modell).

Eftersom vi bjuder på mat både under arbetspassen samt efter att SM stängt behöver vi veta om det är något du inte äter.

Vi vill också veta ditt födelseår (åldersgräns 20 år) samt hemort (underlättar vid planering att vi vet hur långt du reser).

Skicka alltså detta till sm2016@shbf.se:
- Dagar som inte passar (fre/lör/sön)
- Mobilnummer
- Tröjstorlek (dam/herr samt XS/SM/M/L/XL/XXL)
- Ev specialkost eller allergier
- Födelseår
- Hemort

Re: Funktionärer sökes

InläggPostat: fredag 2016-03-04 17:42
av Danbor
Jag kan meddela att det finns 4 gratis platser på bussen Uppsala-Stockholm-Linköping-Norrköping-Malmö (se tråd nedan) som är avsatta till funktionärer också.

/Daniel