Fikk min Camurri for en vecka senn. Pakcade ur grejorna och riggde til alt i hops i min brygge-bod.
Kjør resten på Norska, si fra om det blir vanskelig å forstå meg.
Kjørte et par tre runder med vann-brygging, fikk tettet et par små lekasjer.
Allerede før jeg kjøpte Camurri - hadde jeg bestemt meg for at jeg ønsket sirkulasjon i tillegg til rører.
Så mitt brygg ble brygget med 100% sirkulasjon via en Chugger.
1. Det er plass til några L i kjelens bunn, dette vil aldri være med i mesk når det først vel har havnet i bunn.
2. Fint "mel" fra kverning - vil alltid havne i bunn - mye av det vil få tid til å feste seg - og brenne elementene.
3. Temperaturen vil alltid være høyere i vørteren som ligger rolig i bunn, kontra det som befinner seg i mesken.
Det finnes rett många som brygger med Camurri i Norge, men det finnes fint lite informasjon.
Om ni har interesse av och se hur min bryggedag blev - en beskrivelse av det hele - samt et bilde som viser vørter fra mitt første brygg
Så kan ni kolla inn den her sidan.
https://lurifax.no/wp/2017/03/06/camurri-brauer-cb50/