Kallkrash problem!

Stöd till dem som just har börjat eller vill börja brygga

Moderatorer: martinb, Webbgrupp

Kategoriregler
Innan du startar en ny tråd i denna kategori ska du ha läst Info-meddelandet som berättar vad som hör hemma under Nybryggarhjälp.

Re: Kallkrash problem!

Inläggav Djonk » måndag 2019-12-02 10:44

Oxideringen är ju lätt att undvika bara man är medveten om att man behöver se till att luft inte sugs in.

Om man har bekanta som inte vet att parera mot bottensats smakar/ser många öl mycket bättre efter kallkrasch.. beroende på hur man humlat kan det vara trevligt att slippa små beska humlebitar i den paketerade ölen också.
Djonk
Dekoktionsmäskare
Dekoktionsmäskare
 
Inlägg: 740
Blev medlem: söndag 2018-01-21 00:55
Ort: Stockholm

Föregående

Återgå till Nybryggarhjälp

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 6 gäster