Stöd till dem som just har börjat eller vill börja brygga
Moderatorer: martinb, Webbgrupp
Kategoriregler
Innan du startar en ny tråd i denna kategori ska du ha läst
Info-meddelandet som berättar vad som hör hemma under Nybryggarhjälp.
av Djonk » måndag 2019-12-02 10:44
Oxideringen är ju lätt att undvika bara man är medveten om att man behöver se till att luft inte sugs in.
Om man har bekanta som inte vet att parera mot bottensats smakar/ser många öl mycket bättre efter kallkrasch.. beroende på hur man humlat kan det vara trevligt att slippa små beska humlebitar i den paketerade ölen också.
-
Djonk
- Maltrostare
-
- Inlägg: 1295
- Blev medlem: söndag 2018-01-21 00:55
- Ort: Stockholm
Återgå till Nybryggarhjälp
Vilka är online
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 29 gäster